Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
serdarascioglu
serdarascioglu

YAŞAMIN ÇİZGİLERİNDE SEV KENDİNİ.....!

Yorum

YAŞAMIN ÇİZGİLERİNDE SEV KENDİNİ.....!

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

223

Okunma

YAŞAMIN ÇİZGİLERİNDE SEV KENDİNİ.....!

YAŞAMIN ÇİZGİLERİNDE SEV KENDİNİ.....!

ADAM...aynaya baktı. Saçlarını düzeltti aynada birkaç fıs-fıs yaptı parfümü elbisesine sıkarken saatine baktı...? Son dakikada evden çıkmak için çantasındaki evrakları son kez baktı .Saçları ve yüz çizgileri yaşam savaşının renkleriydi.
Bürosuna gitmek için arabasına yönelirken kravatını düzeltti...ceketini düzeltti. ArabasIna binerken...gene bu trafik der gibiydi...bu konuda araba kullanmaktan da sanki yılmıştı . Doğan güneş...YENİ BİR GÜNÜ MÜJDELERKEN...BAHARIN RENGAREK ÇİÇEKLERİ VE KOKUSU mest etmişti..! AÇIK OLAN ARABANIN CAMINI BİR KARIŞ KADAR İNDİREREK... Yaşamı kucaklamak ister gibiydi . Araba adeta sürücünün beyniyle kendine rota çizip köşelerden dönerek tekrar ana arterlere giriyordu . Mutlu bir yuvası, çocukları , eşi ve hayalleri vardı . Fabrikasını satıp dingin güzel bir yaşama adım atmak istiyordu. Yaşamını ömrünü güzel bir ülkede geçirmesi için tüm kamburları atıp , ailesi ile yaşamak istiyordu .

Mutlu eşi ve çocuklarıyla kalan yaşamı birlikte paylaşmak için sakin bir ülke olan Slovenya’yı yada Slovakya arasında tercih yapacaktı. Slovenya’nın uçsuz-bucaksız yemyeşil vadilerinde çiftlik kurup o ülkede ailesiyle yaşamak heyecan verici olmalıydı .sessiz ve sakin bir iş adamı olduğundan yaşamı sürekli sorgulayan bir insandı . Kazandığı paradan çok...huzuru arıyordu artık . bir yandan da işçileri işsiz kalmasın diye fabrikayı üç aşağı olsa da...fabrikayı yeni alıcısınada şartlı satacaktı...bir işçi dahi işini-aşını kaybetmeden...mutlu ve huzurlu iş Aktin’inin devamı için noterde bir ek madde eklenecek bu satıştan başkaları zarar görmeyecekti . çocuklarına eşine anlatmıştı . Birgün ölümüm olsa da bu satış mukavele şartlarınıda kasaya koyarken onlara bu konuda bilgi vermişti. BUNLARI DÜŞÜNÜP HAYAL EDERKEN...o korkunç kaza geliyorum dememişti. Bir Tırın dorsesine arkadan girerken. Başı kanlar içinde direksiyon simidine girmiş nefes alamıyordu. Hayalleri çocukları ve eşi...gözünün önünden bir film şerit’i gibi geçerken...çok derinden bağırtı ve çığlıklarla koşanların seslerini derinden hissederken...kurtarın...çıkarın onu oradan diyorlardı Sanki...yavaş-yavaş sesler kaybolurken...adam başka bir transla...ailesi çocuğu ve eşiyle son kez...tatil yapıyor ve geçmişinde hayallerinde yaşıyordu . Ambülans alıp götürürken şoka girmiş...nefes alması için gerekenler yapılırken duran kalbe elektro-şok uygulanıyordu . Hastanede de...İSE İKİ KEZ KALBİ DURMUŞ TEKRAR ÇALIŞTIRILSADA...yoğun bakımda vefat etmişti . Yaşamın ince çizgisinde hayallerine ramak varken. Tutunamamıştı .


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşamın Çizgilerinde sev kendini.....! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşamın Çizgilerinde sev kendini.....! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞAMIN ÇİZGİLERİNDE SEV KENDİNİ.....! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Palyaçonunsiirleri
Palyaçonunsiirleri, @palyaconunsiirleri
6.11.2025 16:06:08
Siir ve yazı umurumda değil dostluk önemli üyeliğimi gerekirse iptal ettiririm umurunda degik ama beni dinlemek.zorundasin usta beni dinlemeden astin yargilamadin bile kendince karar verdin üyeliğimi iptal.execegim.hakkini helal.et
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL