Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ask-i-Divane
Ask-i-Divane

Eskiden biz

Yorum

Eskiden biz

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

135

Okunma

Eskiden biz

Eskiden kapılar açıktı,
Çay davetleri, sohbetler sıcaktı.
Komşu uğrar, pencere kenarında durur,
Dertleri, sevinçleri paylaşırdı herkes.

Şimdi ekranlar arasında kaybolduk,
Mesajlar, bildirimler, emojilerle dolduk.
Elimizde telefon, yan yana olsak da yalnız,
Komşuluk bir tık kadar uzak, bir hatıra kadar soluk.

Belki bir gün tekrar hatırlarız,
Gerçek sohbetin, sıcak çayın tadını

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Eskiden biz Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Eskiden biz yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eskiden biz yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL