Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Bir okur
Bir okur

Bir Ömrün Kırık Yüzü

Yorum

Bir Ömrün Kırık Yüzü

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

120

Okunma

Bir Ömrün Kırık Yüzü

Bir Ömrün Kırık Yüzü



Bir yazıya denk geldim: Kalbi kırılan insanların ölüm riskinin iki kat daha fazla olduğu söyleniyordu.
Bu cümlede hayatın kendisi saklı sanki. Çünkü bazı ölümler kalple olmuyor; kırık bir ruhla, eksilmiş bir benlikle, yavaş yavaş yaşanıyor.

Kırıla kırıla tükendi ömrümüz.
Yolun yarısı sandığımız bir yaşta, yolun neredeyse tamamını yürümüş gibi hissediyoruz.
Çünkü zaman değil bizi yoran; kırgınlıkların taşıdığı ağırlık.

Kırılmaya alıştık zaten.. Ama neye incindiğimizi bilememek daha çok çaldı ömrümüzden.
Bazen bir kelimeydi; kimi zaman bir suskunluk.
Bazen, tam da sarılacakken araya giren bir mesafe.
Ve en çok da, bir şey söylenmemesiyle kırıldık aslında—birinin “ben buradayım” dememesiyle.

Sanki hiçbir yerde tam değiliz, hiçbir insanın içinde tamamlanmıyoruz.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir ömrün kırık yüzü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ömrün kırık yüzü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Ömrün Kırık Yüzü yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
1.8.2025 00:35:44
Beğeni:
1
Okunma:
120
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL