Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Göğünrengi
Göğünrengi

Muhakeme

Yorum

Muhakeme

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

125

Okunma

Muhakeme

“Gözlerinde sır olmak nedir?” desem kaçınız bana cevap verebilir? “Mahremiyetinde sevmek” desem hanginiz bunu anlayabilir? Peki ben size bunu anlatabilecek miyim bilemiyorum. Yüreğinde saklayamadığını gözünde sır edemezsin. Yüreğine sahip çıktığın gibi sevdiğine sahip çıkabilir misin? ve uzaktan “evet!” sesi yükselir. -Hayır! Gözünde sır eyleyemediğini, yüreğinde tutamadığını, mahremiyetinde sevemediğini laflarınla büyütme arkadaş!

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Muhakeme Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Muhakeme yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Muhakeme yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
23.7.2025 17:20:50
Beğeni:
3
Okunma:
125
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL