Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kamil Erbil
Kamil Erbil

Şanslı Adam

Yorum

Şanslı Adam

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

163

Okunma

Şanslı Adam


Şanslı Adam
Şoförlük yaptığım yıllarda birçok insan tanıdım ama o günkü yolcum bambaşkaydı. Sabahın erken saatlerinde, yüzünde hem yorgunluk hem umut taşıyan biri bindi arabama. Giyimi kuşamı yerindeydi ama gözleri dertliydi. İlk başta sıradan bir yolculuk gibi başladı her şey. Ancak gün ilerledikçe, başına gelenler bir filmin sahneleri gibiydi.
İlk durağımızda eski bir dostuna rastladı, yıllardır haber alamadığı biri. Tesadüf mü kader mi bilinmez... Sonraki durakta yıllar önce kaybettiği cüzdanını bulan biriyle karşılaştı, içinden tek bir kuruş eksilmemişti. Gün sonunda, tam da umudunu yitirdiği anda ona büyük bir iş teklifi geldi. Gözlerindeki yorgunluğun yerini şaşkınlık ve sevinç aldı.
Ben sadece direksiyon başındaydım ama o gün, inandığım bir şey oldu: Bazı insanlar gerçekten de şansla doğar.
Kamil Erbil

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şanslı adam Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şanslı adam yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şanslı Adam yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL