0
Yorum
2
Beğeni
0,0
Puan
275
Okunma
BİR FAKÜLTE ANISI
Ankara hukuk fakültesi yılları.
Aynı zamanda hemşerim olan okul arkadaşım bir kıza aşık olmuş ama babası vermiyor.
Kızı kaçıralim diyorum . Kızın cesareti yok diyor.
Ailem beni reddeder diyormuş .
Uzun bir bocalama döneminden sonra bir gün akşam vakti odasına girdim sigara dumanından göz gözü görmüyor küllüğe baktım en az 30 tane izmarit gördüm. Yere çömelmiş sigara içerek habire düşünüyor.
Gözleri kanlanmış boş boş duvarlara bakıyor pencereyi açtım küllükleri çöpe döktüm yanına geldim bak hemşerim dedim bu iş böyle olmaz.
Sen bu şekilde sadece kendine zarar veriyorsun. gerçekten seven kız ailesini bile karşısına alır ve sana gelir. O seni senin kadar sevmiyor.
Belki senin bu çektiğinden kızın haberi bile yok.
Bu kızı unutmak istiyorsan önce beyninde bitireceksin beyninde bitiremediğin hiçbir şeyi kalbinde bitiremezsin dedim ve odadan çıktım çıktım.
Üç gün sonra boynuma sarıldı dostum benim hayatımı kurtardın akılda bitirilmeden kalpte bitirilemiyormuş dedi bu an itibarıyla kızı ruhumdan ve bedenimden söküp attım dedi.