Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
erhantigli
erhantigli

Kılıbıklar yarışı

Yorum

Kılıbıklar yarışı

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

213

Okunma

Kılıbıklar yarışı

SİZCE HANGİSİ KILIBIK DEĞİL
Birinci koca, "Ben işten gelir gelmez, karıma sıcak su, diye bağırırım, hemen getirir" dedi. Sıcak su ne olacak, diye sordular. "Bulaşıkları soğuk suyla yıkamasını sevmem de" dedi.
İkinci koca, "evde son sözü ben söylerim," diye konuştu.
"Ne dersin?"
"Haklısın karıcığım" derim.
Üçüncü güldü, "O da bir şey mi? Geçenlerde karım önümde diz çöktü." dedi.
"Ne dedi" diye merakla sordular. "Bir şey yapmayacağım. Çık şu karyolanın altından" diye yalvardı.
*
Hangisi kılıbık, bilene ikramiye var
ikramiye ne mi?,
Oklava
yok yok, baklava

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kılıbıklar yarışı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kılıbıklar yarışı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kılıbıklar yarışı yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL