Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İlkay Coşkun
İlkay Coşkun

Cenne - Yaşar Akgül

Yorum

Cenne - Yaşar Akgül

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

333

Okunma

Cenne - Yaşar Akgül

Cenne - Yaşar Akgül

"Cenne" Hakkında - Şair Yaşar Akgül

İlkay Coşkun dostumun 70 kadar yazıdan oluşan 155 sayfalık Denemeler kitabı Cenne’yi okudum. Ne yalan söyleyeyim denemelerin bu kadar sağlam ve güzel olacağını tahmin etmiyordum. Hemen her konuda, her alanda yazılmış çeşit çeşit denemeler. İlk okuduğumda önemli ve güzel bulduğum denemelere kendimce işaretler koyuyordum ama baktım ki olacak gibi değil, nerdeyse tamamını işaretleyeceğim, vazgeçtim. Yeni yeni, belki de benim yeni duyduğum birçok sözcük var kitapta. Yeni yaklaşımlar, farklı yorumlar. Yazılar yormuyor insanı ama bu onun harcıalem olduğundan değil sadeliğinden. Ben severek okudum. Umarım siz de alır siz de keyifle okursunuz Cenne’yi. Tekrar teşekkürler İlkay Coşkun kardeşim. Gönlünüze sağlık, kaleminize bereket. Selamlar ve dualarımla.

Yaşar Akgül
Kilis / 12.02.2024

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Cenne - yaşar akgül Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Cenne - yaşar akgül yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cenne - Yaşar Akgül yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL