Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İNCİR AŞIĞI
İNCİR AŞIĞI

BİR BAVULA SIĞAN HAYAT

Yorum

BİR BAVULA SIĞAN HAYAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

330

Okunma

BİR BAVULA SIĞAN HAYAT

BİR BAVULA SIĞAN HAYAT

Çok gariptir ki hayallerimiz cihana sığmaz. Emellerimiz, gelecek ile olan ne gibi ümitlerimiz varsa... Ne dünyaya sığar ne de evrene. O kadar büyüktür ki yapacaklarımız. Kelimelerle anlatamaz, sözlerle ifade edemeyiz. Hayatımız geçer gider hayallerimizin peşinde. Peki kaçımız bu hayale ulaşabildik? Kaçımız hayalimizi hayatımız yapabildik? Onlarca hatta yüzlerce beklentimiz vardı hani. Yüzlerce gerçekleştirecek hikayelerimiz vardı. Hayal ettik. Ümit ettik. Nerdeler. Yakınımızda mı? Yoksa uzak mı? Keşkelerde mi kaldılar? Yoksa iyikilerde mi?

Sizce cihana sığmayan hayalimiz, hayatımız ; bir bavula sığabilir mi?

Devamı gelecek... (Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenecektir.)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir bavula sığan hayat Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bavula sığan hayat yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR BAVULA SIĞAN HAYAT yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
31.1.2024 23:06:18
Beğeni:
0
Okunma:
330
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL