Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
BAYRAM ALİ çELİKTEN BAÇ
BAYRAM ALİ çELİKTEN BAÇ

Aşkın Dansı

Yorum

Aşkın Dansı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

386

Okunma

Aşkın Dansı




Aşkın Dansı

Deniz kenarında, ay ışığı parıldarken, yakomozlarin büyüsüne kapılmıştık. Ellerimiz birbirine kenetlenmiş, kalplerimiz ahenkle atıyordu. Gökyüzü, yıldızlarla süslenmiş bir tablo gibiydi, ancak senin yanında olmak, bütün gökyüzüne bedeldi.

Rüzgar, saç tellerini nazikçe okşarken, senin gülüşün beni büyülemişti. Gözlerin, yıldızlardan daha parlak ve kainat gibi gizemliydi. Her bakışın, bir hikaye anlatıyordu.

Sana olan hislerim, denizin sonsuzluğu gibi derin ve sakin. Kalbim, adeta seninle ritmik bir dansa başlamıştı. O an, içimdeki aşkın, müzik notalarına dönüşerek ruhlarımızı okşuyordu.

Birlikte yürüdük, ayak izlerimiz kumsalda iz bırakırken. Gecenin sessizliğinde, sözcüklerin yerine kalbimiz konuşuyordu. Her adımımız, aşkın büyülü bir serüvenine dönüşüyordu. Birlikte geçirdiğimiz zaman, saatlerin nasıl geçtiğini anlamamıza izin vermiyordu.

Gökyüzündeki yıldızlara bakarken, seninle birlikte sonsuzluğa uzandık. Her yıldız, aşkımızın bir parçası gibiydi. Sadece seninle olduğumda gerçek anlamını bulan bu duygu, içimi sıcacık bir ışıkla dolduruyordu.

El ele tutuştuğumuzda, aşkın büyüsü bizi sarhoş etti. O an, dünya dışında bir yerdeydik; sadece seninle var olan bir evrende. Sessizlik, en güzel melodiyi çalmıştı ve biz, bu melodinin içinde kaybolmuştuk.

Aşkın dansında, her adımımız bir ömre bedeldi. Deniz, tanıklık ettiği en güzel aşk hikayesini seyrediyordu ve biz, sadece birbirimize ait olmanın mutluluğunu yaşıyorduk. Gökyüzü, bize ait gibi parlıyordu, çünkü aşkımız, yıldızların ışığı kadar güçlüydü.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşkın dansı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın dansı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın Dansı yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL