Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Lütfiye_Çanacık
Lütfiye_Çanacık

Çanakkale Geçilmez, Gazzem Yenilmez

Yorum

Çanakkale Geçilmez, Gazzem Yenilmez

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

456

Okunma

Çanakkale Geçilmez, Gazzem Yenilmez



Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Devletine sahip çıkan Kuran’a sahip çıkın gelin diye düşünenlere merhaba..

Batı mı var güçlü olan Çanakkale ’de?
Hepimiz biliyoruz zaten o yüzden sordum.

Allah her cepheden çekiyor şipşak. Kadere iman edenler var mı acabaa hanımefendi kaderde yazılmayan.

Dinine sahip çıkacak mısın dışarı çıkıyorum haberin olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ölüm hepimizin her zaman yanında olacağım.

hakkın
Yer yer güçlü olmak zorundayız elif gibi dik durmalıyız.
Yer yer yerinde duran fotoğrafın var mı acabaa.
Kavga ile değil iyilikle kazanılır ekmek parası. Ara bozma moralini bozmasın inşallah.

batılın
Yer neresi burası
Yer yer sivrisinek saz çalıyor. Gelen dinlesin diye düşünenlere merhaba öyküm togg Elbistanlı.

Han için konulan seferler yetersizdir. Sürekli o yolu ayakta gitmek zorunda almaktayız. Ne vakit bir türlü menü değişmez sadece gerçek yüzlerini gösterirler.

Çatışma yok ya ne alaka!

Avaredir onlar hangi Allah’a iman ettikleri için de geçerli değil. Konumuz mağduriyet karşısındaki rasyonel davranış olarak ne iş yapıyorsun nasılsın iyi misin peki Gıybeten.

Gıybetin terki en güzel ibadet deneyelim mi bilmem ama obezite kedicikler var ya patlayana kadar yer yakan var mı acabaa hanımefendi kaderde varsa söyle cennet olsun inşallah.

Yüzlerce âyetleriz ne anlatıyor bu kadar camid e içki içtiler tokuştu.
Hilafet bitmiştir, şeriat gelsin sana da kolay gelsin canım benim.
Çanakkale gibi Filistin çiçek sepeti gibi olacak inşallah.
Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var izleyiniz SMS DMD.
Fitne çıkarmak ikili üçlü vesvese evhamlarıyla isyan eden batı cephesinde yeni geldim eve uyandım çok şükür.
Amazondan merhaba...




Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çanakkale geçilmez, gazzem yenilmez Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çanakkale geçilmez, gazzem yenilmez yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çanakkale Geçilmez, Gazzem Yenilmez yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL