Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ahmylrm
Ahmylrm

Hayır mı Günah mı?

Yorum

Hayır mı Günah mı?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

273

Okunma

Hayır mı Günah mı?

Hayat devam ediyor. İyi mi kötü mü, bir kendini ilgilendiriyor; kimse sormuyor zaten. Hayat acı, ama kafamızda. O kafayı da kesip atamıyorsun.
Ağlayacağım, burama kadar geldi, ama akamıyor gözyaşlarım.
Başarısız olmayı istememiştim. İsteyerek olmadı. Sevilmedim sanırım. Sebebi buysa çok koymaz. Yok sebebi bendeyse, üzülür kırılırım. İşte bu bilmeceyi çözemiyorum. Uzağından geçemiyorum. Bir fikrim dahi yok.
Sevilmiyorum, sevilmiyorum.. Yüzüme yüzüme söylüyorlar. Ama seviniyorum, çünkü aldatmıyorlar.
Kader diye bir şey var. Eminim. Ve o kader bana vurdu. Öyle vurdu ki, acısı yıllara yayıldı, geçmiyor.
Damarlarımda bir kan, sıcak, akmakta. Kalbim atıyor deli gibi. Biliyor musun Allah’ım?
Ahirete kaldı hesabım, hesaplarım. Bu dünya beni itti. Oysa ne de hoş görünüyordu göze. Aldatıcı güzellik..
İnan kuru kuruya yazıyorum ama moralim çok bozuk. Kim yaptı bana bu kötülüğü bilmiyorum. Bazen hak ettiğimi düşünüyorum ama dayanılacak gibi değil.
Belki diyorum belki.. Ardında yatan hayırdır. Kim bilir?
Ama ben de mutlu olmak istiyorum. İnsanların arasına karışmak istiyorum. Olmuyor. Birileri buna mani oluyor. Ailemde pek sevilmezdim zaten. Galiba onlara oldu bir günahım. Ama ne günah işlemişsem belli ki ağırmış.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hayır mı günah mı? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayır mı günah mı? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayır mı Günah mı? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL