Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
katre-i bârân
katre-i bârân

Dini yiyen hocalar

Yorum

Dini yiyen hocalar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

268

Okunma

Dini yiyen hocalar

Dini yiyen hocalar..
Biri oturur kardeşinin etini yer.Biri durur Kuran okurken dini yer.Afiyet bal şifa olmasın.Zehir zemberek dakikaların adına dini eğitim  diyenler, oturup hakikatte para yiyenler. Ne renk baş örtüsü taksam kaygısından kurtulup acaba ben kimin hayatına dokunabilirim  diye bir dert taşıyorlar mi?
Hüsnü zannım yok.Tecrube sabitemdir.Gordum duydum inandım.Her gördüğüne inanma cinsinden bir şey değil ki bu.Kanun ortada Yüce Kuranı Kerim..
Sarılacak liman , mekan tutunacak dal.Ameli bal gibi meyveler...
Fakat dikene sarılıp kalıyorlar  ama bal sanıyorlar.Ne diyordu büyük âlim zehire bulanmış şeker  gibi...
Ne de güzel bir tabir.Hakikati ne de güzel ifade ediyor. Tabii kalmadı şuan öyleleri,geriye kalan hoca müsveddeleri..
Söz biraz ağır  ama bazen tasi gediğine koymak gerek.Soz değil ağır olan ağır olan sû-i amel.Dini eğitim yalanını birakip, para ne hoş  sevdasına kapilanlar. ,hidayet dilemek dışında elden bir şey gelmez. Ama lütfen  bozduklariniz az kazandiklariniz çok olsun..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Dini yiyen hocalar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Dini yiyen hocalar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dini yiyen hocalar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
5.7.2023 16:22:47
Beğeni:
0
Okunma:
268
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL