Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
_1_kadin
_1_kadin

BAŞARILI OLMAK İÇİN

Yorum

BAŞARILI OLMAK İÇİN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

472

Okunma

BAŞARILI OLMAK İÇİN

Ara ara kafa karışıklığı ve ne yapacağını bilememe durumları oluyor. Bazen de canımın hiç bir şey yapmak istemediği zamanlar. Çoğu zaman da istemediğim şeyi yapmak zorunda hissettigim ve yaparken hayata olan hevesimin kaçtığını fark ediyorum. Bir boşluğa düşüyor gibi hissediyor ama daracık bir kuytuda buluyorum kendimi. Kendi içimde kendime sığınıyorum. Anlata bileceğim ya da beni anlaya bilecek hiç kimseyi etrafımda bırakmadığımı o an anlıyorum. "Herşeye ve sana rağmen seni anlarım" diyenler bile yok şu an. Sadece yalnız kalmak istediği mi ve bu yalnızlığın bana acı verdiğini ama buna rağmen bunu sevdiği mi fark ettim. Kimseyi suçlayamam beni anlamadığı için. Bazen kendi kendimi bile anlamakta zorluk çekerken birine bu yükü yüklemek büyük bencillik olmaz mı?
Sizi size rağmen seven ve anlayan insanları kendinizden uzaklaştırmayın bu sadece size acı verir. Kıymet bilin. Seveni sevin. Değer vereni baş üstünde tutun. Size hayatı zehir edenler için kendinizi heba etmeyin.
Fark ediyorum da ne kadar çok fazla değer vermişiz bizi anlamayan insanlara. Hep bir unut demişiz bir umut. Ve her seferinde bir bir tükenmişiz. Hiç kaldığımız evrede tanımışız kendimizi. Yorgun ve hevessiz. Güvensiz ve kırılgan. Hep eksik hep yetersiz.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Başarılı olmak için Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Başarılı olmak için yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞARILI OLMAK İÇİN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
11.5.2023 23:01:40
Beğeni:
2
Okunma:
472
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL