Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hayrullah
Hayrullah

Deprem Gerçeği

Yorum

Deprem Gerçeği

4

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

306

Okunma

Deprem Gerçeği

DEPREM

KADER DEĞİLDİR

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, hiç bina yıkılmayan Hatay’ın Erzin ilçesinin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu,

-- "Kendi adıma bu konuda hiçbir şekilde taviz vermedim. Buna rağmen yapanlar oldu. Bunlara da yeterli elemanımız olmuyor. Her şeyi takip edemeyebiliyorsunuz. Bunlara işlemlerini yaptık. Yıkım kararı aldık, savcılığa bildirdik" dedi.

Hatay’da tek kaybı olmayan ilçe ERZİN.

Belediye başkanı

Ökkeş Elmasoğlu;

--" Kaçak yapıya müsaade etmedim."

--" Bazen kızdılar bana memlekette tek doğru adam senmisin dediler."

--" Bir çok kişiyle kötü oldum."

--" Depremden 3 gün önce bir vatandaş selamımı almadı."


"VİCDANIM RAHAT”

Dürüst Belediyecilik hizmeti görevini hakkıyla yapan idealist genç Başkan ilçesinde hiçbir can kaybı olmadan Türk milletinin takdirini almış,100 yılın felaketini hasarsız atlatmışlardır.

İlçe halkı önce Allah’ın
sonra basiretli Belediye Bşk.
Ökkeş Elmasoğlu sayesinde hayattalardır.

Tebrik eder, başarılar dilerim.


? ? ? ?


1979 da Erzinde dünyaya gelen Ökkeş bey ünivesite hayatına kadar Erzin’de Eğitim gördü.

Yüksek öğretim için 2002 yılında İstanbul Marmara Ünv. Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2005 yılında Erzin’e dönüp burda hizmetine devam eder.

Evli ve 2 çocuk babası…

Böyle;

Ökkeş bey gibi bu ülkede 20 tane insan olsaydı...

Böyle büyük afetlerden daha az kayıpla çıkardık.

"Deprem öldürmez , binalar öldürür…!!!


Siyasi görüşü ne olursa olsun yeterki dürüst işinin görevinin hakkını veren insanlar olsun.Tüm Belediye başkanları, denetim elamanları öncelikle müteahhitler dürüst ve hakkıyla görevlerini yerine getirselerdi bugün bu depremi minimum zaiyatla atlatılırdı.

saygılarımla

? ? ? ?

Hayırlı günler

Alıntı yazı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Deprem gerçeği Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Deprem gerçeği yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deprem Gerçeği yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
12.2.2023 23:09:24
10 puan verdi
Bence bu kişi deprem bilincini ve duyarlılığını artırmak ve bir milat olması için Cumhurbaşkanı adayı yapılmalı, fazlasıyla hak etmiş, işini düzgün yapan insanların sayısı artmadıkça birbirimizi kandırmaktan öteye gidemeyiz.
Anlam dolu bir paylaşımdı gönülden kutluyorum.
Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum🙏
Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Hak bizleri felaketlerden uzak eylesin.
Sonsuz selam ve saygılarımla.
Allah'a emanet olun.
SELAMET99
SELAMET99, @selamet99
12.2.2023 20:09:10
Sözün bittiği yerdeyiz...
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşaAllah...Rabbimiz bizleri böyle bir afet ile sınamasın inşaAllah...
Duyarlı yüreğiniz var olsun üstadım Saygılarımla...
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
12.2.2023 17:24:35
Teşekkür ederim kendi adıma, değerli ağabeyim.
Görevini ve işini layığı ile yapan böylesi insanlar ve yetkil merciiler çoğaldıkça yaşam grafiği de daha yüksek seyredecek.
Canımız inanılmaz yandı ve kolay kolay da sönmez bu yangın ve bizler birlik olduğumuz sürece ve de ilkelere doğrulara bağlı olduğumuz kadar da hızla çıkacağız bu kara delikten.

Tüm saygımla selamlıyorum ağabeyim.

Türkiyem başın sağ olsun.

Adalete ve doğru düzgün insanlara sahip olmak bu vatanın sahipsiz olmadığının da bir göstergesi.

Allah yar ve yardımcımız olsun
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
12.2.2023 16:49:10
10 puan verdi
Yazınızı okuyunca konuyu merak ettim. Hamdolsun gerçekten de Erzin de bina yıkılmamış. Evlerin apartmanların çoğu dört yaşından büyükmüş. Hatta 60 yıllık binalar bile sapasağlam kalmış. Şimdiki ve önceki tüm yönetimler dört kattan fazla yapılaşmaya karşı direnmişler. Allah hepsinden de razı olsun. Ahirete intikal edenlerin ruhu şad olsun.

Bu kadar yüksek binalar gerekli inşaat teknikleri uygulanmadan yapılırsa, neredeyse her resmi ve özel üniversitede açılan inşaat mühendisliği bölümlerinden doğru dürüst eğitim almadan kişiler mezun olur ve bu kişiler inşaatlarda görev alırsa, bir de belediyeler gerekli denetlemeleri layıkıyla yapmazlarsa insanlarımızın böyle göz göre göre enkaz altında can vermelerine neden olunur.

Duyarlı kaleminize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL