Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ahmylrm
Ahmylrm

Suçlu Orada Değil, Burada

Yorum

Suçlu Orada Değil, Burada

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

366

Okunma

Suçlu Orada Değil, Burada

Ben sorunu biliyorum. Halkın okuma düzeyi düşük. Okuduğu birkaç haber başlığıyla her şeyi bildiğini sanıyor. Ne romandan haberi var, ne hikayeden, ne bilimden.. Tiyatronun önünden geçmiş değil; bale, opera bilmez. Ata binmiş değil. Evet, para yok ama para bu yüzden yok.. ’Ekonomi bozuk’ diyor ama hiç ekonomiyle ilgili yazı kitap okumuş değil. Nasıl düzelecek böyle. Eskiden televizyonda Türk filmi bari izlenirdi. Artık o da yok..
Suçluyu uzaklarda aramak moda, suçlu çok yakınımızda.
Yeni kuşağa her şeyi baştan kurmak kalıyor. Tek umut gelecek..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Suçlu orada değil, burada Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Suçlu orada değil, burada yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Suçlu Orada Değil, Burada yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GülRa
GülRa, @gulra
10.12.2022 00:06:40
Haklısınız ve inşallah diyorum ben de.

Saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL