Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hasan kaba
Hasan kaba

Aşk nedir?

Yorum

Aşk nedir?

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

388

Okunma

Aşk nedir?

Aşk nedir? Diye sorarsanız eğer aşk Kudüs’tür, onunla birliktelik yok olmaktır. Yok olmak nedir? Diye sorarsanız eğer, yok olmak Yunus Emre gibi, Mevlana gibi, Hallac-ı Mansur gibi hiçlik makamına varmaktır. İşte Kudüs bazen bunları bir araya getiren Anne gibidir. Bazen de toprağın, güneşin, suyun bir araya gelmesini sağlayan tohum gibidir, yeşerir can verir nice gönüllere.

(Hasan Kaba)

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk nedir? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk nedir? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk nedir? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
5.9.2022 20:18:31
Beğeni:
2
Okunma:
388
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL