Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Eylül Ak
Eylül Ak

Nal Çakılı Yürek

Yorum

Nal Çakılı Yürek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

314

Okunma

Nal Çakılı Yürek

Nal Çakılı Yürek

Üzerimde hissettiğim
Bakışların belki anlatılır
Fakat anlatılan hissedilene
Asla denk düşmez.

Anlatılabilinir kısmı ise
Nüktelerle dolu olsun.

Us olsun
Öz olsun.

Olacağı konusunda
Araz olsun.

Muaf olduğu
Hissedilsin.

Karanlık bitsin.
Aydınlık olsun.

Ki yosun tutmuş
Nal çakılı yürek.
Aşınmış,
Dal dal bırakır
Tenha bir körfeze kendini.

Benzerinde yankılansa da boğuk sesi
Uzaklaşır koşar adım
Engin uğultusuna okyanusun
Kendini kaptırmadan.

Yine de bir ben görürüm
İçindeki güzelliğin
Karışmış iklimlerini
Eğrilmiş ümidini
Pinhan hallerini.

Ve dilerim ki
Kalbin artık iki dudağın arasında
Cenk eden muhtelit seslere
Pelesenk olmasın.

Eskiyen "Neden?" lerden
Dersimi aldım derken
Dersini veren yeni "Neden?"lerin
İçinde buldum kendimi demesin...

Eylül Ak

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nal çakılı yürek Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nal çakılı yürek yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nal Çakılı Yürek yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL