Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
fransız
fransız

kasis

Yorum

kasis

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

830

Okunma

kasis





yanlışlıkla bindiğim otobüstü o
haliyle yanlış istikamete gidiyordu

bu otobüs nereye gidiyor dedim yanımdakine
dedi ki yanlış istikamete

dalga geçiyor olmalı dedim içimden
ve peşinden, münasebetsiz

şoföre sormam gerek lütfen
yol açın afedersiniz

şoför bey yanlışlıkla bindim bu otobüse
müsait bi yerde iniversem

dönülmez yanlışın ufkundayız
vakitle bir olup geç’sen

nasıl yani dedim
ne vakti
ne geçmesi

...

ee devamı yok mu bunun

olabilirdi aslında amma tekerlek üstündeyim şu an
üstelik ayakta
off ne de güzel geçti çukurdan

...




Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kasis Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kasis yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kasis yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
26.6.2022 20:31:41
Bir kasisten hareketle şiirde arabada almış başını gitmiş... Kutlarım...
YediYıldız
YediYıldız, @yediyildiz
26.6.2022 17:08:37
Boşluğa düşmek … hani ruhunun yukarıda kalması bedeninin düşmesi aşağıya; ölüm provası gibi her kasis.Tek farkı ölümden, geçtiğinde kasisi bedeninle ruhunun tekrar bir ‘leştiği an, çok 🤩 heyecanlı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL