Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
MEHMET SAİT KAYA
MEHMET SAİT KAYA

KARADENİZ AŞIKLARI

Yorum

KARADENİZ AŞIKLARI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

399

Okunma

KARADENİZ AŞIKLARI

Ercan Sabah saatlerinde ilk defa ayağındaki zincir ile koğuşun dibinde sarayın en karanlık odasında kilitli kalmıştı. Amcası Padişah olan Ercan’nın bu temiz kalbi tüm ülkelere kadar yaymıştı. Ercan’nı çok Seven Lale adında kız vardı. Oda türkü damağında çok güzel dertli türküler söylerdi. Sarayın yolunu tutmuş Ercan’ı ziyaret etmiş. Lale gittiği sarayda yakalanarak hücreye kapandı.
Vezir Kerim gelmiş. Onlarla savaşmaya sonra Ercan Lale için canını tehlikeye koyarak yetmiş kişiyle dovüştü.
Kral ’da Mehmet Sait’tir yani babamın eski akrabası falan kan davasıyla aralarındaki para yüzünden altın,için canından ettiler. Bende savaşa en çok tarih yazdıran bir karadeniz kahramanını oldum.
Krallı yendim. Ve sonra tarih yazdırdım. Ve kralı öldürmenin mutluluğunu yaşadı. Ercan Kralığını yazdı ve her şeyin en öncülüğünü fethi olarak anıldı.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karadeniz aşıkları Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karadeniz aşıkları yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARADENİZ AŞIKLARI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL