Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Esra dinç
Esra dinç

Faili meçhul bir cinayet

Yorum

Faili meçhul bir cinayet

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

541

Okunma

Faili meçhul bir cinayet

Faili meçhul bir cinayet daha herkes bir şekilde ruhundan olmuş ta benim ruhum fazla gelmiş yeryüzüne gerçi bu ruhsuz bedenlere katlanmakta zorlanır olmuştum yabancı geliyor artık bana bu yeryüzü buraya ait değilim ve hislerim sadece acı veriyor artık çok geç ortalık kan revan içinde kalmış bir an hissizlestigimin farkına vardım ruhum bir anda bedenimden ayrıldı herkes bir parçasını ayırmak için uğraşırken ruhsuz bedenler arasında kalmak acı verici sahi kimdi katili size izin veren ben mi ruhumun her bir parçasını koreltmek isteyen katiller mı?

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Faili meçhul bir cinayet Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Faili meçhul bir cinayet yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Faili meçhul bir cinayet yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DeadProof
DeadProof, @deadproof
6.5.2022 18:32:04
Faili belli, ruh yiyiciler. 😊 İnsanın tükenişini alegorik bir anlatımla tasvlr etmişsiniz tebrikler 👍
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
6.5.2022 00:20:56
Beğeni:
4
Okunma:
541
Yorum:
1
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL