Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
KATRE-İ SEVDA
KATRE-İ SEVDA

İnfazlara alışkın değilim

Yorum

İnfazlara alışkın değilim

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

462

Okunma

İnfazlara alışkın değilim

İnfazlara alışkın değilim

Öyle bir yerdeyim ki ...
Ne vazgeçmek mümkün ne gitmek, ne kalmak..!!!
Bu hep böyle oldu Benimle kalan sadece gölgem değil.Bu harabenin her bir taşı nefes alıyor.
Her yerde izlerin tütüyor...
Aynada gözlerimin içine bakan yabancı, diller yabancı,hayat yabancı ...Bundan sonra hiç kimse bu zırhın arkasına geçemeyecek.

Gitmek, kaybolmak,kendini aramak , gelmek kalmak.. karıştım gittim.

Aklınla kalbin arasında sıkışıp kalmışsan yaşadığın mevsimin ayı yok,günü yok, takvimi, yıldızı yok...

İnsanın içsel yolculukları , batışları çıkışları, haykırışları, içten içe kayboluşları...


Bu kadar acıdan sonra artık önemi kalmadı.
Ne gel ne git...
Sakın yapma
Bir daha duvarları yıkma,
İnfazlara alışkın değilim..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İnfazlara alışkın değilim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İnfazlara alışkın değilim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnfazlara alışkın değilim yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sevil Sev
Sevil Sev, @sevil-sev
25.1.2022 01:54:24
.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL