Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
rozerko
rozerko

Eteğimdeki taşlar

Yorum

Eteğimdeki taşlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

399

Okunma

Eteğimdeki taşlar

Eteğimdeki taşlar

Anları, mekanları, tüm oluşları sıraladığım doğrudur. Tümsekleri çukurlara denk getirme çabam sonuçsuz kalmadı belki, daha da sağlam oturdu hayatın oldurdukları, olmazlara rağmen yerli yerine.. Rüzgar esti sıklıkla, yağmur yağdı arada, boran vurdu bazen de.. Sarsıldığım doğrudur, vakitsiz gidenlerimin ardından.. Umudumun gece mavisine çalan yanı herkesten gizli sıraladı ardıardına düşlerimi.. Düşlerim daha gerçek şimdi..!? Anılarımın acıtan yanı daha uzak.. Sevmelerim belki daha sığ, öfkem sır misali, gecemse daha uzun.. Eteklerimde nicedir ağırdılar bana, yorgun düştüğüm de doğrudur benim..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Eteğimdeki taşlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Eteğimdeki taşlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eteğimdeki taşlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL