Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
fransız
fransız

paket lastiği

Yorum

paket lastiği

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

458

Okunma

paket lastiği






hayır’sız olanda aramak
vardır diye bir hayır

...

aslında güzel devam edebilirdi
ha güzel devam eder miydi bilmem
hele güzel bitişi
hiç bilemem

bazı şeyler yarım kalmalı
bazıları çeyrek

...

gün boyu koltuğuna sevdalı biri gibi yapıştım
kimi zaman döndüm
kimi zaman yatırdım

koltuğu yani

...

bazen kalem yerine paket lastiği tutarsın
parmakların arasında şekilden şekile
en son kopar
tutar parmağına dolarsın

...

ne anlatıyordum

hiç

laf olsun beri gelsin

...

karnım aç
vakit ikindi

yılan gibi kıvrılıyor
bırakınca lastiği





Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Paket lastiği Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Paket lastiği yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
paket lastiği yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL