Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

AS ''İhanet eden bizden değildir ''

Yorum

AS ''İhanet eden bizden değildir ''

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

452

Okunma

AS ''İhanet eden bizden değildir ''


Darbeler yıldızların bu vatana ihanetidir

Darbeler;Türk toplumunun hastalığıdır

Vatan herşeyin üstündedir

Bu devletin her bireyi değerli

Garibanın asaleti ’’vatan sevgisidir’’

Atamı seviyoruz’’Çünkü o bizim ışığımız ’’

Kadın sevilmez mi hiç ; çünkü hep yeni bireyler kazandırıyor ülkeme

Moderinim ,moderinsin modern

Nazlı bayrağım gibi salınır saçları kadınımın

Önce vatan sonra can

Bir bebek gibi büyüdü kolay büyümedi ülkem

İhanet eden bizden değildir

Yapraklar gibi ses verir bizim halkımızın birbiriyle bütün olması









12 eylül 2021
erdemli saat:21.45





Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
As ''ihanet eden bizden değildir '' Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz As ''ihanet eden bizden değildir '' yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AS ''İhanet eden bizden değildir '' yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL