Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Faruk Öncel
Faruk Öncel

İNANNA

Yorum

İNANNA

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

631

Okunma

İNANNA

Bir gün uyanıyorum yatağımda. Sol tarafıma bakıyorum, olduğun yerde değilsin. Ya neredesin? Beni üzecek yerdesin sanırım, biliyorum. Bakma öyle yağmurlu yağmurlu, şimşekler çakacak gözlerinde. Bana dokunacak biliyorum, sen de biliyorsun. Bu kin niye, bu nefret neden? Güzel geçen gecelerimizi unuttun mu? Yağmur yağarken sesinin kulaklarımda dolaşıp uyuyakaldığım zamanları unuttun mu İnanna? Sen unutmazsın İnanna biliyorum.

Bir gün buluşmuştuk bir ağacın dibinde, hava bulutluydu. Yağmur yağacak gibiydi. Yoksa hava güneşli miydi? Gece miydi yoksa gündüz müydü? Özür dilr,m seen yanımdaykn herşeei unutuyorum. Bak yazım yanlışı da yaptım, özür dilerim. Seni incittiğim için, özür dilerim seni sevdiğim için. Dizlerinde uyuyakalmıştım o gün, bir saniye de olsa.

Bir gün ay ışığının altında buluşmuştuk. Ay ışığında biraz çirkindin İnanna, bunu kabul et. Ay ışığının altındaki çirkinliğini dile getirişim sana zarar vermesin İnanna. Bunlar sana mutluluk versin istiyorum, ben bunu istedim her zaman. Hatırlıyor musun İnanna, ay ışığı tenine dokununca üşümüştün o gün, İşte o gece anlamalıydım, o "bir gün"ün bugün olacağını.

Bir gün uyanacağım yatağımda. Sol tarafıma bakacağım, olduğun yerdesin. İnanna, kalbimin bir köşesinde olacaksın o gün. Sen ne sanıyorsun? İşte o zaman anlayacağım o "bir gün"ün bugün olmayacağını.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İnanna Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İnanna yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNANNA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL