Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fransız
fransız

statik

Yorum

statik

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

506

Okunma

statik






ikimiz 1 olunca tam sayı
ayrılınca rasyonel

ama en çok mesafe cinsinden ölçmek yoruyordu aramızdaki uzaklığı
bir de iki gözün açıkken süzülen yaşların
havuz problemi

ikimiz bir olunca
birlikten oluşan kuvvetle hareket ediyorduk

hareketle birlikte
çook yol alıyorduk

fakat şu enerjinin korunumu yasasını bir türlü çözemedim
kafam basıyor ama kalbimde tık yok

potansiyel enerji yar çekimiyle akraba
ama yardan çok uzaktaysa

şimdi ikimizden biri çıkarıp
birini ekliyorum

tam sayı’ olacakken

...

ee
devamı ?!

kafam karışık Rüveyda

şu havuzda boğulmam gerekirdi aslında..





Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Statik Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Statik yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
statik yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Mercani
Mercani, @mercani
16.7.2021 23:45:05
Hacıyatmaz oyuncağı vardır yatmaz ne sağa ne sola eskiler bilir . Kalp de y'atmayınca ondan başkasına şafak görünmüyor.

Enerjinin korunumu özet ...

Harika benzetmeler yapmışsınız tebrikler .

Mercani tarafından 16.7.2021 23:47:51 zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL