Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fransız
fransız

küp şeker

Yorum

küp şeker

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

549

Okunma

küp şeker






belki içinin ateşi söndü
belki tırnaklarını kesiyorsun arzunun
belki de çoktan uyudun
ya da uydurukçuyum

gecenin birinde
biri geçerken gece
yani saat olarak
yani saatlerimiz tam olarak bir
ihtimali geçince

sözlerin doğmuştu
gecelerime

aslında gözlerin doğması gerekliydi
ama çok düşünceli olduğundan
yani kahve kaçırmasın diye uykumu
iki bardak çay
bir küp şeker
ve kaşık sesiyle karışık
hayır benimkisi sade
derken
nerede kalmıştık

unuttum,

sanma sakın
düşün altında yatan
düşüncene taktım

belki içinin ateşi söndü
çakmak istiyorsun

ya da üşüdün içimde
çıkmak istiyorsun

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Küp şeker Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Küp şeker yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
küp şeker yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL