Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

SU İÇENE YILAN BİLE DOKUNMAZ

Yorum

SU İÇENE YILAN BİLE DOKUNMAZ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

449

Okunma

SU İÇENE YILAN BİLE DOKUNMAZ

Evet böyle bir atasözümüz var. "Su içine yılan bile dokunmaz" diye. Su içine yılan bile dokunmuyor da insan niye dokunuyor? İnsan diyorum da bazılarını kastediyorum; bütün insanları kastetmiyorum. Yılandan zararlı insanlarda var.

Gören iki gözümüz var
Altın gibi özümüz var
Bir tane yüzümüz var
Oğlumuz var kızımız var
Kışımız yazımız var
Duvarda sazımız var
Çoğumuz var azımız var
İçimizde sızımız var

İnsan su içerken dokunulmaz. Birde evinde evinin üstü evinin etrafı kuşatılarak yirmidört saat devamlı olarak taciz edilmez; bu ne ahlaka ne namusa nede şerefe sığmaz.

Allah’ın Cami’sine gidip namaz kılıp sonra da militanlarla çalışıyorsan, kendi çocuğuna yapılmasını istemediğin şeyleri başkasının çocuğuna yapılmasına izin veriyorsan, Allah’ın Cami’sine gitmene gerek yok, lütfen Allah’ın Cami’sini terk et!

Yakuphan Kılınç


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Su içene yılan bile dokunmaz Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Su içene yılan bile dokunmaz yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SU İÇENE YILAN BİLE DOKUNMAZ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
17.4.2021 04:43:11
Kul Hakkı

Tabi insan birde ekmek teknesinde taciz edilmez. Ekmek teknesinde de insan ekmeği için çalışıyor. Allah, "benim karşıma kul hakkıyla gelmeyin" diye bildirmiş. İnsanın huzurlu olması gereken yerlerde taciz etmek kul hakkına giriyor!
Yakuphan Kılınç
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL