Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ömer UZUN
Ömer UZUN

Kardeşliğe DARBE

Yorum

Kardeşliğe DARBE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

515

Okunma

Kardeşliğe DARBE

.
’ Türkün türk’ ten başka dostu yok diyenler, kahpeliğin ilk tohumlarını serptiler. ’
...
...
...
...

Hani dosttuk,
Hani kardeştik..

Ma dost değilse, kardeş değilsek
Neden Çanakkalede,Me lez girtte savaştık.

Neden kız aldık, verdik?
Hani yabancıya kız vermezdik?

Hani hani hani hani
Diyaribekir i hani..
Kani Amedspor,
Ahmet Kaya kani?

...
...
...

’ Türkün türk’ ten başka dostu yok diyenler, kahpeliğin ilk tohumlarını serptiler. ’


- Ömer UZUN -

İçsel dökümanlar

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kardeşliğe darbe Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kardeşliğe darbe yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kardeşliğe DARBE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
11.3.2021 05:42:05
Beğeni:
0
Okunma:
515
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL