Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sadikozen
sadikozen
VİP ÜYE

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Yorum

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

501

Okunma

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

8 Mart günü kutlanmakta olan "Dünya Kadınlar Günü’"nde 8 yıl önce yazmış olduğum makalemi paylaşmayı uygun gördüm. O gün yazdıklarıma ek olarak,geçen süreç içinde olumsuzlukların daha da arttığını, "KADIN CİNAYETLERİ" nin kar kat çoğaldığını, etik ve ahlakin değerlerden ise her gün biraz daha uzaklaşıldığını, aile yapılarında büyük bir yozlaşma yaşandığını, sosyal medya organlarının genç kız ve kadınlar için çok kötü yaşamlara neden olduğunu, "Ayakları üzerinde durmak" sloganıyla yüz karası felaketlerin yaşandığını söyleyebilirim. Yine de, "KADINLIİĞINI" ve "HAKLARINI" koruyabilen kadınlarımızın "8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" nü kutluyorum.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
8 mart dünya kadınlar günü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz 8 mart dünya kadınlar günü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL