Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sevgiguzeldir
Sevgiguzeldir

Sevmek güzel şey

Yorum

Sevmek güzel şey

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

377

Okunma

Sevmek güzel şey

Sevmek güzel ya insanı en ufak, en saçma, en aptalca bir şey sayesinde bile mutlu edebilir; ama bi o kadar da en ufak, en saçma, en aptalca bir şey sayesinde de hayatında yaşamadığın hüznü yaşattırır sana. Ben onu öylesine seviyorum ki, ona bakan gözleri çıkartmak istiyorum, onun kokusunu kimsenin duymamasını istiyorum, hatta yapabilsem gölgesini de ondan uzaklaştırmak istiyorum. Her şeyden kıskanıyorum ben onu etrafındaki herkesten kıskanıyorum çünkü çok seviyorum. Hep yanımda olsun istiyorum, sımsıkı sarılıyım istiyorum, dünyada eşi benzeri olmayan gözlerine dalmak istiyorum, sıcak ve küçük ellerinden sıkıca tutmak sonra onu birden tutup kaldırmak istiyorum. Nedensiz yere gülmek istiyorum onunla. Sıcak gülüşüyle içimi ısıtan tek insanla hep beraber olmak istiyorum.
Hayatım boyunca “Seni çok seviyorum.” derken tüylerimi diken diken yapan tek insan, mutluluğuyla mutlu olduğum, bana sevme duygusunu öğreten tek insan sadece o oldu, hayatım boyunca da tek o olucak. Bu güne kadar yaptığım iyisiyle kötüsüyle her şeyi ikimiz için yaptım çünkü çok seviyorum. Onu kaybetme korkusuyla ve onu paylaşmak istemediğim için bazen aptalca hareketler yapiyordum. Ona karşı pişman olduğum tek insan çünkü çok seviyorum. Bana eskiden saçma gelen şu aşk hayallerinin gerçek olabilceğine inandıran ilk kişi. Her gece fularının kokusuyla uyuduğum, her nefeste şapşal sırıttığım ve tekrar aşık olduğum ilk kız. Sana olan aşkım kelimelere sığmaz inan bana çünkü ben çok seviyorum.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevmek güzel şey Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek güzel şey yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmek güzel şey yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL