Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

umutlar

Yorum

umutlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

793

Okunma

umutlar

Umutların varsa sende varsin.
Umutların yoksa sende ölmüş sayılırsın
Yaşasan bile hayatta tat almazsin.
Bu dünya bitene kadar var hey sen insan

Ne kadar zorda kalırsan kal
umudun her zaman olsun
Bu hayattın anlami gerçekten sensin
Unutma bu cihanda sen misafirsin
Gel deyince hak sana mevlaya döneceksin
Hayalin mahşere sakla belki orda güleceksin.
Sen sen olda kendini kayip etme
Bu yalanci dünya için hayalin kirletme




Küçük şair can yürek

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Umutlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Umutlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
umutlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL