Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yelizalgul
yelizalgul

ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN

Yorum

ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN

4

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

839

Okunma

ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN

ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN

Çocuklar birer melektir…............................ Özlem Demirkaya
Bir çocuk güldüğünde aydınlanır dünya… Özlem Kırlangıç

Dünya bir çocuğun kalbi ve gülüşü kadar temiz ve masum kalabilseydi bunca kötülük olur muydu şu yeryüzünde? Onlar Allah’ın yarattığı en masum varlıklar, dünyanın en güzel çiçekleridir.

Saygı, sevgi ve özenle büyüyen her çocuk dünya ve insanlık için eşsiz birer armağandır. Yarınlarımızın aydın insanlarıdır çocuklar.

Gönül ister ki bütün çocuklar hep gülsün. Sevinç’leri neşeleri hiç bitmesin! Tek bir çocuk dahi üzülmesin! Çünkü onlar güldüğü vakit tüm dünya güzelleşir.

Lakin her çocuk şanslı olmayabiliyor. Özellikle savaş ve yoksulluğun olduğu coğrafyalarda çocuklar yalnızca mutluluk ve huzur değil yaşam mücadelesi vermek durumundadırlar ve bu çocukların yükü çok daha ağırdır.

Onlarında da gelişmiş ülkelerdeki çocuklarla aynı haklara sahip olduğu güzel bir gelecekleri olmasını diliyorum.

Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun.

Yeliz Algül
20.11.2020

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çocuklar üzülmesin Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuklar üzülmesin yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUKLAR ÜZÜLMESİN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asude_vuslat
asude_vuslat, @asude-vuslat
21.11.2020 20:23:32
"Onlarında da gelişmiş ülkelerdeki çocuklarla aynı haklara sahip olduğu güzel bir gelecekleri olmasını diliyorum."

ahh keşke ! ):

ne güzel bir dilek ⚘
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
21.11.2020 14:00:47
Önemli bir gün mutlaka ah bir gereken ilgi gösterilse keşke insanlar ve devletler hükumetler tarafından...
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
20.11.2020 21:52:24
duyarlı yüreğine selam olsun canım
sevgilerimle
Etkili Yorum
superbaba
superbaba, @superbaba
20.11.2020 21:06:22
10 puan verdi
Bir çocuğun gözlerindeki sevinci görmek... Beni en fazla mutlu eden olaydır...
Bir çocuğun koşup boynuma sarılması... En fazla mutlu olduğum diğer bir olaydır...
İki çocuğun el ele tutuşarak bana koşup sarılması... Anlatamayacağım bir duygudur...
En çok şiiri çocuklar için yazdım...
Çünkü onlara karşı sevgim yazdırıyor.
Ne yapabilirim...

Güzel paylaşımın bu duyguları yaşattı bana kızım...
Kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL