(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
insana bazen anlayamadığı bir dil argo gibi gelir.oysa kişinin iç dünyasından taşan ki eğer ikircimlikle süslenmemişse ırmak gibi akar.kara bir mizahtır yaşamın kendisi.hüzünle sevinçle renklendirilmiş suni bir masal.ipleri dış dünyasında olan.deniz koynunda çalı çırpı ne varsa kumsala atar.arınır tüm bulanıklıklardan. insan öylemi içinden geçene istediği gibi şekil verir.hamur gibi.gözünün önünde neyi görmek istiyorsa onu yoğurur elleriyle. sevgi katar özlem katar ne katarsa o pişer ocakta.benim iki rafım var.biri kitap dolu, diğeri kağıt kalem.ikisinede el sürmem.çünkü bilirim ki gözlerimin gördüğü her şey kendi yolunda gidecek. yazınca ne kader ne keder değişecek.
kütüphane aydınlanmak isteyenler için var.isteyen faydalanıyor.kimisi de öylesine zaman öldürmek için. yolunda giden hiçbir şey yok tabi.doğa hariç.o kendi sirkülasyonuna devam ediyor.set çeken altında kalıyor.selamlar.
esasında kimse kendini bir kalıp içine hapsetmemeli veyahut köşeli fikirler öne sürmemeli hayata ve insana dair evet her şeyi anlamlandırmak zor mutluluk ya da hüznün belirli bir tarifi olmadığı gibi doğrular da yer değişebiliyor yanlışlarla
yüzümüze tutulan ayna ne kadar el değişiyorsa o denli ortalamasını alabiliriz kendimizi tanımak adına
şahsen kendimi tanımak istemiyorum hem buna ayıracak zaman da yok
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.