Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Güne Ve Anılara Yolculuk

Yorum

Güne Ve Anılara Yolculuk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

361

Okunma

Güne Ve Anılara Yolculuk

Güne Ve Anılara Yolculuk

Bugün akşam geldim ve kedilerimi baktım yani mamalarını verdim. Karakuş’um ben geldiğimde öksürmeye başladı, bir plastik tabağa yoğurt koyup elime de bir plastik kaşık alıp kaşıkla yoğurdu Karakuş’uma yedirdim. Yoğurdu nasıl yedirdim biliyor musunuz? Sol elimle Karakuş’umun ağzını açtım, sağ elimle de kaşıkla yoğurdu ağzına döktüm. Kedilerime hayvan ilacı alacaktım ama nasip olmadı bunda da vardır inşallah bir hayır. Zengin değilim ki kardeşim veterinere götüreyim, anca böyle idare ediyorum hayatı. Zannetmeyin aşık olmuşum, kendimde pişik olmuşum. Herhangi bir ilaç öneren doktor olmadı bende ilacı 63.75 tl verip nakit parayla aldım. Hapı ve kremi kullanıp bugün rahatladım. Hayat böyle işte değerli dostlar. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Yani hayat ince bir köprü dengeni kaybedersen düşersin. Ama yengeni kaybedersen bir şey olmaz.

Benim Sarı Maya’nın bir oğlu vardı adı Kahraman, yazıya onun resmini koyuyorum. Kahraman’ım da terk etti gitti, anası Sarı Maya’m da terk etti gitti; ikisi de haklı. Terk etmeleri benim eğitim ve tecrübe eksikliğimden kaynaklandı. Hayat insanı yontuyor eğitiyor hemde acı acı.
07.08.2020 - 08.08.2020
Yakuphan Kılınç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Güne ve anılara yolculuk Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Güne ve anılara yolculuk yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güne Ve Anılara Yolculuk yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL