Hile ve ihanet güçsüz insanların işidir. la rochefaucauld
Müzeyyen yavuz
Müzeyyen yavuz

Bilirim

Yorum

Bilirim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

859

Okunma

Bilirim

Bilirim


O orda,ben burda kalmışız ayrı
Haber alamayız düşmüşüz sayrı
Bırakında gü’lü derelim gayrı
Yapraksız dikensiz gül yok bilirim

Dalıyorum onlu düş’e hayale
İçten yıkılıyor o muhkem kale
Yazık nasıl geldik düştük bu hale ?
Sahrasız,serapsız çöl yok bilirim

Silinmez kaderin alın yazgısı
Sargıda tutmaz ki dinsin ağrısı
Yüreğime vurur durur sancısı
Ezasız,cefasız Aşk yok bilirim

Böyle sevmiş idim ben bir mefasıza
Murada ermeden döktüm gazeli
Dertten derde düştüm ayrı gezeli
Acısız,ağrısız Aşk yok bilirim
*
M.Yavuz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bilirim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bilirim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilirim yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
28.6.2020 22:19:54
Beğeni:
1
Okunma:
859
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL