Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Akılsız Kocadost

Yorum

Akılsız Kocadost

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

511

Okunma

Akılsız Kocadost

Akılsız Kocadost

Bu Kocadost evin önüne alışalı bir seneyi geçti. Çoğunlukla karnını evin önünde doyurdu. Bazen tabağı önüne ben koydum. Geri kalan zamanlarda da gizli gizli yedi. Tabağı evin önüne koyup uzaklaşacaksın Kocadost o zaman gelip yiyor, yoksa kaçıyor. Bugün öyle bir kaçışı vardı ki hü dügusa dedim. Kocadost’un kaçışına kızıp dışarı tabağı koymadım. Gerçi bu aç kalmaz. Yiyecek konulan yerleri sokakları bulmuş bir bir gezip kontrol edip karnını doyuruyor, koklayıp burnunu doyuruyor.
Not : Fotoğraf arşivdendir.

Hü dügusa anlamı: Hayvan kovalamak için ve kaçan hayvana söylenen sözdür.

04 Ocak 2018 15:08
Düzenleme:24 Haziran 2020 Çarşamba
YAKUPHAN KILINÇ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Akılsız kocadost Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Akılsız kocadost yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akılsız Kocadost yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL