Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
HÜLYA EKŞİ
HÜLYA EKŞİ

MUHTAR ADAYI KADIN

Yorum

MUHTAR ADAYI KADIN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

636

Okunma

MUHTAR ADAYI KADIN

Muhtar adayı kadın

Kadın zaten adayı oldugu mahalle muhtarlıgını kaybetmiş burnundan soluyordu.

Elini yüzünü yıkadı bir sigara yaktı
Yarım saat önce lavaboya giden eşine söylenmeye başladı ;
- Len herif bizim oy nasıl oldu da bu kadar az çıktı ben kime oy istemeye gittiysem
- Kadınların hepside oylarımız senin boylarına gurban oldugum diye beni sarılıp sarılıp şap şap öptüler bu nasıl oyundur aklım fikrim zikrim almıyı benim hesaptan adamın karısı bile haber salmış oy’ unu bana verecekti.
Yooo o degilde bacım biz sana oy veremek deseler ben onların kalkıp başına çöküp dayakmı atacaktım ? Bu terbiyesizler hep kaçmışlar herif. Diye.

Eşinden ses gelmedi ses gelmeyince kalkıp
- lavabonun kapısına çat çat vurarak
- Alooo sana diyim yoksa sende mi kaçtın len ?
bi çık gaylı oyları yeniden bir de tuvalette mi sayıyın kaybettim işte diyip evinin önünde ki patın üzerine adını sorsalar selam verseler çatacak şekilde oturdu.

O sırada bahçenin tahta kapısına vuruldu
- hanııım abılaaa kimse yok muuuuu diyerek kapıyı açıp avluya bir dilenci kadın girdi.
Araları çok yakındı
Dilenci kadın ;
- Abılam bi hayır ver de gideyim çoluk çocuk evde beni bekler.

Kadın ; direk dilenci kadına sordu
- Hangi patidensin oyu kime verdin ?
Dilenci kadın ; AKP liyim abam oyumu da ona verdim.

Kadın ; Dogruyu söyle bak !
Dilenci kadın ; vallaha abam sana yalan mı söyleyecegim ? Dedi.

Kadın ; çık dışarııııı ört kapıyııııı çık dışarııııı diye olanca sesiyle bir bagırdı ki adeta yer yerinden oynadı.

Onun bagırtısından korkan dilenci kadın eli ayagına dolanarak bir hışımla kendisini evini önünden dışarı attı tahta kapıyı çekti ipini bagladı koşar adımlarla gidiyor duvardan da başı görünüyordu.

Kadın olanca gücüyle dilenci kadının ardından bir daha bagırdı ;
- Eger chp liyim deseydin sana yüz lira verecediiiimmmm.

Yan komşusu duvardan başını uzatıp kadına sordu
- Ne oldu kız ne bagırıyosun sesin nerdeyse bizim evi başıma yıkılacaktı dambaşının külleri evin içine ügündü malen
Chp li olsa essahtan yüz lirayı verecekmiydin ?

- Yok yav ne yüz lirası ne vermesi chp li olmadıgına pişman olsun diye dedim.....

Hülya Ekşi

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Muhtar adayı kadın Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Muhtar adayı kadın yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUHTAR ADAYI KADIN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Epsilon Bir Ölüm
Epsilon Bir Ölüm, @epsilon-bir-olum
22.6.2020 19:33:00
Gülümsettiniz üstad. Tebrikler.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
22.6.2020 12:45:46
Beğeni:
0
Okunma:
636
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL