Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
elifsel
elifsel

Herşey Aşktan

Yorum

Herşey Aşktan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

653

Okunma

Herşey Aşktan

Birgün bir duygu gelir oturur yüreğinin orta yerine.Acını sağdıgını sanırsın ilk önceleri sonra anlarsın acıyı sevmeye başlamışsındır.Kaybetmek istemezsin. Son kalanı acıtsa da yarandır artık yarin.Yolun sonu çoktan gelen aşk ta yarana sarılıp yaşamak, nefes gibi sarılmak aşktandır.. Kimden kaldığını bile unuttuğun yaran senin olmuştur.Çok derinlerde sadece senin olan yaran en kıymetli hazinendir .Kimse bilmez kimse görmez. Sonsuzlukta seni sen yapan ,gözyaşlarıyla ödediğin özlemle var ettiğin anıları bir bir yaka yaka oluşan yaran sadece senindir.Öyle çok seversin ki onsuz yaşayamam dersin.Tüm kayıpların besler yaranı.Giden gider biten biter hayat bu kayıplarla var olur.Geriye acı tortusu yaran kalır.Gerçek seni var eden.Sarılırsın yarana ,sarılırsın kendine herşey aşktan dersin.Herşey aşktan

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Herşey aşktan Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Herşey aşktan yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Herşey Aşktan yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL