Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ta
tankut mutlu

Sevgi Yaşayacak

Yorum

Sevgi Yaşayacak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

461

Okunma

Sevgi Yaşayacak

Yıllardır dünyada ilk defa karanlıklardan bu kadar korkuyorum. Yaşarken artık korkmuyorum. Çünkü bir yerlerde onun hala yaşadığını biliyorum. Asla ölmedi ve hala nefes almakta olduğunu biliyorum. Zaman geldiğinde geri geleceğini hissedebiliyorum. Zaman geldiğinde artık uyanması gerekecek. Çünkü benim tek korkum dünyanın kötülüklere teslim olmasıdır. Sevgi hala nefes almakta ve zamanı geldiğinde dünyaya geri gelecek. O bizi asla terketmedi. Sadece kötülükler onun önüne engel oldu. Bu kötülükler elbet son bulacak. Korkular yok olacak. Bir şarkıyla gelecek belki yada küçük bir kıvılcımla büyüyecek. Dünya yeniden kucaklaşacak. aman gelecek ve yaklaşmakta olan bir büyük fırtına var tüm insanları yeniden sevdirecek olan büyük fırtına gelecek. Saygılar

Tankut MUTLU 30.04.2020 Perşembe 18.50

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgi yaşayacak Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi yaşayacak yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgi Yaşayacak yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL