İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
Mühendis Hanim
Mühendis Hanim

Mevcut Durumumuz İlelebet Yürümek Cesaretle

Yorum

Mevcut Durumumuz İlelebet Yürümek Cesaretle

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

751

Okunma

Mevcut Durumumuz İlelebet Yürümek Cesaretle

Kritik bir dönemden geçiyoruz sevgili dostlarım ve herbirimiz içinde bulunduğumuz şu andan gerçekten ayrı ayrı yorgunuz, telasliyiz ve panik halindeyiz. Mevcut durum geçici, aslolan verdiğimiz vereceğimiz mücadeledir. Herbirimiz hayatımızın kahramanlarıyiz ve dünya gerçekten yorgun. Şimdi her zamanki gibi mücadele vakti. Korkmadan yurumeliyiz, panik yapmak gibi lüksümüz yok. Sakın kalmak ve elimizden geleni yapmak üstümüze düşen esas mesele. Bugünler de geçecek ve yaşadığımız mücadeleyle kahramanca takindigimiz tavırla devam edeceğiz. Artık uyan.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mevcut durumumuz ilelebet yürümek cesaretle Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mevcut durumumuz ilelebet yürümek cesaretle yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mevcut Durumumuz İlelebet Yürümek Cesaretle yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL