İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
fransız
fransız

ilham

Yorum

ilham

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

514

Okunma

ilham



kapıyı bulduğunda anahtarı kaybedersin
anahtarı bulduğundaysa kapıyı

bazen de yollar serilir önüne
yürüyecek derman bulamazsın

yıllar duvar eskitir sadece
yaşamdan el etek çektiğinde

bak bu kısım mühim

kulak ver iyi dinle..

........................................................................
........................................................................

yazasım kaçtı
ilham kaç
peri tut..


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İlham Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İlham yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ilham yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MÜSLÜM BAYRAM
MÜSLÜM BAYRAM, @m-sl-mcbayram
11.2.2020 10:06:59
YA BİR YOL BULUNUR YA DA O YOL YÜRÜNÜR YOLDAŞ;)))

BUDA BENDEN OLSUN
SAYGILAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL