Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kemalat
kemalat

ÂŞK ve AKIL

Yorum

ÂŞK ve AKIL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

413

Okunma

ÂŞK ve AKIL

ÂŞK ve AKIL


ÂŞK, yaratıcı bir güçtür. Aynı zamanda, Mahviyetin sebebidir.

AKIL, âşk tarafından yaratılanı Keşfeder ve somut değer hâline dönüştürür.

Aklı var eden de ÂŞKTIR.

ÂŞK Patron, Akıl Çalışandır.

Âşk yok ise değil akıl, hiç bir şey Olamaz.

Maddeyi de Manayı da Yaratan, ÂŞK tır.

Dünya gelişsin, bereketler olsun, cıvıl cıvıl Hayat olsun..

ÂŞIK OL O hâlde.

Akıl, Madde, Evren ÂŞKIN KÖLESİ, tasmalı birer varlıktırlar..

Yaratıcı Güç Ol. Köle Olma.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Âşk ve akıl Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Âşk ve akıl yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÂŞK ve AKIL yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL