Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
emrah kirişçi
emrah kirişçi

Bitiş

Yorum

Bitiş

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

469

Okunma

Bitiş

Bitiş

Bisiklet yolunda iki genç erkek yan yana bisiklet sürüyordu. Kaldırım tarafındaki eşofmanlı diğeri spor giyimliydi. Eşofmanlı olanı “Seçmeler bir saat sürer. Stada gelirsin. Bilardoya geçeriz.” Diğeri keyfi yerinde “Melis’le buluşacağım, kusura bakma kanka.” Dört yol ağzında yavaşlayıp durdular. Yol müsait olunca spor giyimli sağa eşofmanlı düz, stada doğru devam etti. Stat duvarı yol boyu uzanıyordu. Sporcu girişine yanaştı. Bisiklette inerken arkasından genç bir kız koşarak geçti. Kız başını çevirdi. Kısa bir an göz göze geldiler. Kızın arkasından baka kaldı. Kız yavaşlayıp durdu. Duvara dayalı banka yürüyüp oturdu. Soluklanıyordu. Kapıda orta yaşlı bir adam belirdi. “Heyyy Mert!”

Futbol sahası çevresinde atletizm pisti… Aralıklı dizilmiş engeller… Tribünlerde seyrek oturmuş seyirciler…

Yedek kulübelerinde oturan atletler hakemle beraber ayaklandılar. Mert arkada yürüyordu. Tribünden bir adam atlayıp sahaya girdi. Nefes nefese Mert’e yetişti. Heyecanlı “Mert, son yüz metreye kadar kendine yüklenme,” derken Mert adamın sırtını sıvazladı. “Hocam, rahat olun. Hallederim.”

Atletler kulvarlara sıralanırken adam tribüne koşuyordu.

Ayakta bekleyen atletler… Anons yapıldı. “1. Kulvar Mert Atalay… Başarılar diliyoruz.” Atletler başlama pozisyonlarını aldı. Havaya kalkan silah… Patlama sesi…

Tribünlerde atletlerin arkadaşları, akrabaları, antrenörleri heyecan içinde ayağa fırlamışlardı. “Hadi Mert, hadi.” Adam gözünü kırpmadan Mert’i takip ediyor kendi kendine konuşuyordu. “İlk yüz tamam, sabret sabret, ikinci yüz,” derken Mert hız kesmeden kulvardan hemen sonra pistten çıktı. Sporcu kapısına doğru koşuyordu.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bitiş Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bitiş yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitiş yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL