İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Nigar Güler
Nigar Güler

ÖLÜM BİR ANLIK

Yorum

ÖLÜM BİR ANLIK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

498

Okunma

ÖLÜM BİR ANLIK

Kaybolanlar birbirini yara izinden bulurmuş...
Belki yıllarca kanaması bu yüzdendi kimbilir?
Kaderin aldığı ahlarmı
yoksa bambaşka bir alemde yarım kalanlarmı, yada gerçeğe duyulan hasretin;
son gönül imtihanımı bilemiyorum ?
Ölüm bir anlık iç sızısı...
Nefessiz kaldığımda bıraktım kollarına ecelin kendimi !
Ne çareki bitmemişti ömür...
Halâ niye yaşıyorum ben?
...
Nigâr Güler
13.08.2019
~Firuze~

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ölüm bir anlık Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm bir anlık yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM BİR ANLIK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
15.8.2019 16:39:13
Ölüm kimine zor kimine kolay korkmamalı ki zaten korkunun ecele faydası yok...
Neptün
Neptün , @neptun1
13.8.2019 12:33:16
Allah uzun ömürler versin canım arkadaşım
İyi bayramlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL