Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ta
tankut mutlu

ADIM ATMAK

Yorum

ADIM ATMAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

550

Okunma

ADIM ATMAK

NEREYE GİTTİĞİMİZ O KADAR ÖNEMLİ Kİ ŞU DÜNYADA YAŞAYAN İNSANLAR OLARAK NEDEN ADIM ATMIYORUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZAMAN ZAMAN BİR ŞARKI OLMALI DÜNYADA ASLA SUSMAYAN BİR ŞARKI DİLDEN DİLE DOLAŞAN BİR ŞARKI TANRIDAN GELECEK O ŞARKI İNSANLARA VE BİZLER FARKLI BİR DÜNYADA YAŞAYACAĞIZ SEVGİYLE BARIŞLA ASLA BU DÜNYA TERKEDİLMEK İSTENMEYECEK NE KADAR GÜZEL GÜNLER GELECEK Kİ O ZAMAN HER ŞEY ÇOK DEĞİŞECEK EL ELE VERİLECEK SEVİLECEK YENİDEN HERKES SARILACAK BİRBİRİNE BUNUN İÇİN BUYRUN ADIM ATMAYA SAYGILAR

TANKUT MUTLU 24.07.2019 ÇARŞAMBA 12.25

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Adım atmak Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Adım atmak yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADIM ATMAK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL