Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ŞAİRbaz
ŞAİRbaz

AH AH

Yorum

AH AH

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

864

Okunma

AH AH

CANCAĞZIM

sen gülünce yüreğime düşer
mutluluktan bir nara
her aklıma geldiğinde
kanar gönlümde ki yara
canımdan koparıldığında
delirdim senin için
ah ah cancağzım...

çabuk kırılır dokunmayın ona
onsuz;
ne gecem belli ne gündüzüm
an an öldürür beni
vakitsiz aklıma gelişin
canımdan koparıldığında
delirdim senin için
ah ah cancağzım

sen gül kokarsın cancağzım
saklama benden gül yüzünü
oysa yetecekti ölmeme
seni uzaktan görüşüm
ah ah cancağzım

sen gülünce yüreğime düşer
mutluluktan bir nara
her aklıma geldiğinde
kanar gönlümde ki yara
ah ah cancağzım...#ŞAİRbaz

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ah ah Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ah ah yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH AH yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL