İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Savaştepe
Savaştepe

Rahat bırakın çocukları ve öğretmenleri !!

Yorum

Rahat bırakın çocukları ve öğretmenleri !!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1206

Okunma

Rahat bırakın çocukları ve öğretmenleri !!


Öğretmen bir arkeologtur ! Küçük aletlerle, büyük emek ve zaman harcayarak, çocuk denen hazinenin üzerindeki tozu, toprağı, tortuyu, yavaş yavaş kazıyıp süpürerek, alttaki cevheri hassasiyetle ortaya çıkarır ! Sabır ve itinayla... Lakin kazı alanına gereksiz ve izinsiz girilmemeli ! Ne çıkarsa sonunda sergilenecek zaten ! İlkokulda profesör yetişmiyor, insan olmanın, bilgiyi ve zamanı yararlı kullanmanın temelleri atılıyor...Çocuklarınız, ilkokulda öğrendikleri her şeyi unutacaklar ama yaşadıklarını asla.!
Rahat bırakın, çocukları da, öğretmenleri de...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Rahat bırakın çocukları ve öğretmenleri !! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Rahat bırakın çocukları ve öğretmenleri !! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rahat bırakın çocukları ve öğretmenleri !! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL