Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Özge_ce
Özge_ce

Hoşçakal

Yorum

Hoşçakal

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

714

Okunma

Hoşçakal


Şimdi yeni yolculuklara çıkma zamanı
Bu yollar beni nerelere götürür,hangi duraklarda bekletir,hangi manzaralarla karşılaştırır bilmiyorum.
Bildiğim tek şey yolculuklar her zaman iyidir.
Çantama sığdırdım kitaplarımı,şiirlerimi,umutlarımı,hayallerimi ve tüm güzel anılarımı gidiyorum.
Ve döndüğümde artık o eski ben olmayacağımı da iyi biliyorum.
Yaşanmışlıkların yükü,yaşanamamışlıkların acısı geçecek mi?Unutulacak mı tüm bunlar?
Hayır ne tamamen geçecek ne de unutulacak.
Sadece zaman sana alışmayı öğretecek.Alışarak kaldığın yerden devam etmeyi.
Şimdi kalkıyorum düştüğüm yerden,üzerimdeki tozu pası silkeleyip yola çıkıyorum.
Keşfedilecek yerler,okunacak kitaplar,dinlenecek şarkılar,yazılacak ve yaşanacak yeni hikayeler var biliyorum.
Ve ne kadar zor olursa olsun artık Hoşçakal diyorum sana.
Şimdi sana mutlu bensizlikler,bensiz mutluluklar diliyorum.

HOŞÇAKAL ...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hoşçakal Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hoşçakal yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hoşçakal yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
1.5.2019 14:52:43
Hoşçakal denilse de yine de yaşanacak çok şey var gelecek günlerde...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
30.4.2019 20:05:41
Beğeni:
0
Okunma:
714
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL